شکلات جعبه ای فرمند که به آن شکلات تلخ نیز می گویند، بیشتر به عنوان لعاب کیک یا به عنوان “پوشش” برای تخته های شکلات استفاده می شود.
100 گرم شکلات جعبه ای فرمندحاوی تقریباً 48 گرم کاکائو، 48 گرم شکر و 4 گرم کره کاکائو است. از آنجایی که در شکلات نیمه شیرین شیر وجود ندارد، قوام آن نسبتا سفت است.
ترکیب شکلات جعبه ای فرمند شبیه شکلات تلخ است. محتوای کره کاکائو کمی بیشتر در 50٪ است، همانطور که محتوای کره کاکائو در 5٪ است. در 45 درصد، محتوای شکر کمی کمتر از شکلات جعبه ای فرمند است.
قوام تقریباً یکسان است، زیرا هیچ شیری در شکلات جعبه ای فرمند نیز وجود ندارد. اغلب برای فروش در انواع پر شده ارائه می شود، به عنوان مثال پر شده با مارزیپان.
شیر کاکائو
همانطور که از نام آن پیداست، شکلات شیر کامل حاوی شیر یا پودر شیر است. این باعث می شود که قوام آن نسبتاً نرم باشد و به دلیل محتوای کلسیم مرتبط با شیر برای استخوان ها مفید باشد. شکلات شیری حاوی مقدار زیادی شکر است که طعم آن را نسبت به سایر انواع شکلات شیرین تر می کند. اما محتوای چربی کمتر است. به دلیل محتوای بالای شیر و شکر، شکلات شیری به سختی حاوی کاکائو خالص و کره کاکائو است.
شکلات سفید
به بیان دقیق، اگر محتوای کاکائو را در نظر بگیرید، شکلات سفید به هیچ وجه شکلات نامیده نمی شود. زیرا شکلات سفید اصلاً حاوی کاکائو خالص نیست. از کره کاکائو، شکر، شیر و طعم دهنده هایی مانند وانیل تشکیل شده است. مانند شکلات جعبه ای فرمند ، یک دستورالعمل قانونی برای شکلات سفید نیز وجود دارد که بیان می کند یک تخته شکلات 100 گرمی باید حداقل 20 درصد کره کاکائو داشته باشد. مهم است بدانید که کره کاکائو به صورت هدفمند جدا می شود و یک محصول زائد نیست.
انجمن فدرال صنعت شیرینی سازی آلمان BDSI به عنوان بخشی از نظرسنجی نماینده منتشر شده در سال 2019 متوجه شد که کدام نوع محبوب ترین است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.