اگر می خواهید از فواید انار تره بار برای سلامتی بهره مند شوید، باید از دانه های قرمز آن به عنوان رویه یا آب میوه استفاده کنید.
دانه های انار اثر ضد التهابی و ضد باکتریایی دارند و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند.دانش برای از بین بردن.
دو ماده مهم به طور خاص در هسته ترکیب می شوند: اول، اسید پونیسیک، یک اسید چرب غیراشباع چندگانه غنی از مواد فعال زیستی، و پونیکالاگین، یک ماده گیاهی ثانویه که دارای اثر ضد سرطانی بالقوه است و می تواند تأثیر مفیدی بر رشد داشته باشد. آلزایمر.
قبل از خوردن، بهتر است انار را در آب سرد فرو کنید و سپس آن را به چند قسمت تقسیم کنید به این ترتیب چیزی پاشیده نمی شود!
توجه داشته باشید!
دانه های انار خاصیت ضد باکتریایی دارند و بنابراین می توانند با باکتری های مختلف بدن مبارزه کنند. این عصاره به ویژه در دهان و گلو موثر است و می تواند از بیماری لثه جلوگیری کند.
بدون آشفتگی باز کنید
دانه های انار بسیار محبوب هستند و کمتر کسی پیدا می شود که دانه های قرمز را دوست نداشته باشد. فقط حذف هموطنان کوچک برای برخی افراد یک آشفتگی بزرگ است. اما ترفندهایی برای هسته زدن انار وجود دارد!
به سادگی یک برش نازک از کاسه گل انار ببرید، مراقب باشید که پوسته دانه آسیب نبیند. سپس میوه را در زیر آب سرد غوطه ور می کنند (مثلاً در یک کاسه) و به چند قسمت می شکنند. اکنون می توان دانه های انار را جدا کرد بدون هیچ پاششی.
انار: چقدر سالم است؟
انار را از جلو که دانههایش را نشان میدهد باز کنید.
انار: خوشمزه و سرشار از پلی فنول های سالم
انار به عنوان یک میوه عجیب و غریب و به عنوان یک عنصر در آب میوه ها و نوشیدنی های مخلوط شناخته می شود. خواص متنوع آن برای ارتقای سلامتی کمتر شناخته شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.