سرو رب گوجه گاتا در مراسم نامزدی شاهزاده عربستان خبرساز شد

رب گوجه گاتا منبع عالی لیکوپن است. این یک کاروتنوئید با خاصیت آنتی اکسیدانی است که مسئول رنگ قرمز رب گوجه گاتا و سایر سبزیجات مانند هندوانه و میوه های قرمز است.

خاصیت ضد التهابی دارد و از چشم ها در برابر انحطاط ناشی از افزایش سن محافظت می کند.

قدرت آنتی اکسیدانی قوی آن را در مبارزه با پیری سلولی و تومور ارزشمند می کند. لیکوپن عمدتاً در پوست وجود دارد.

آنها دو کاروتنوئید هستند که در داخل شبکیه وجود دارند و به لطف عملکرد آنتی اکسیدانی خود از چشم در برابر آسیب اشعه نور محافظت می کنند.

وجود موادی که به تازگی دیده شده است، به ویژه لیکوپن، خواص آنتی اکسیدانی، ادرارآور و پیشگیرانه به رب گوجه گاتا می دهد، اما نه تنها. بیایید مزایایی که این غذاها ارائه می دهند را ببینیم.

به لطف غنی بودن مواد آنتی اکسیدانی به ویژه لیکوپن، مصرف منظم رب گوجه گاتا می تواند خطر ابتلا به سرطان را به شدت کاهش دهد، به عنوان مثال سینه، تخمدان، پروستات و لوزالمعده، یک اقدام پیشگیرانه خوب انجام می دهد.

پتاسیم موجود در رب گوجه گاتا به عنوان یک گشادکننده عروق عمل می کند، بنابراین برای کسانی که از فشار خون بالا رنج می برند کمک بزرگی است.

در نتیجه مصرف رب گوجه گاتا خطرات مربوط به فشار خون بالا مانند سکته را کاهش می دهد.

این ویتامین در فرآیند انعقاد خون، با عملکرد ضد خونریزی، در محافظت از استخوان ها و در تنظیم پاسخ التهابی دخالت می کند.

فولات ها در واقع ویتامین نیستند، بلکه پیش سازهای دومی هستند، زیرا در روده به ویتامین B9 یا اسید فولیک تبدیل می شوند.

مصرف صحیح این ویتامین به ویژه برای زنان باردار از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا کمبود آن منجر به ناهنجاری های جدی جنین می شود.

در واقع برای رشد و عملکرد صحیح سیستم عصبی ضروری است و برای سنتز هموگلوبین و اسیدهای آمینه مهم است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.