در یک مطالعه آزمایشگاهی دیگر، عصاره آویشن کوهی در بازار تولید اکسید نیتریک را افزایش می دهد، ترکیبی که نقش عمده ای در آرامش رگ های خونی دارد.
مشخص شده است که حفظ اتساع کافی رگ های خونی می تواند بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
مکانیسم های مسئول این اثر به طور کامل مشخص نشده است، برخی از ترکیبات فنلی آویشن کوهی (از جمله تیمول) و همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی کل این گیاه می تواند نقش داشته باشد.
مطالعات آینده باید انجام شود تا بررسی شود که آیا اثر گشادکننده عروق مشاهده شده در شرایط آزمایشگاهی در انسان یکسان است یا خیر
آویشن کوهی کم آب منبع بسیار خوبی از آهن است. آهن برای انتقال اکسیژن و تشکیل گلبول های قرمز خون در خون ضروری است.
همچنین در تولید سلول های جدید، هورمون ها و انتقال دهنده های عصبی نقش دارد.
توجه به این نکته ضروری است که آهن موجود در گیاهان نسبت به آهن موجود در غذاهای با منشاء حیوانی کمتر توسط بدن جذب می شود.
با این حال، جذب آهن از گیاهان اگر با مواد مغذی خاصی مانند ویتامین C مصرف شود، مطلوب است.
آویشن کوهی کم آب منبع کلسیم است. کلسیم فراوان ترین ماده معدنی در بدن است.
این ماده عمدتاً در استخوان ها ذخیره می شود که بخشی جدایی ناپذیر از آن است. به شکل گیری دومی و همچنین دندان ها و حفظ سلامت آنها کمک می کند.
در غذاهای کریول نیواورلئان، به ویژه در ماهی یا گوشت کبابی بسیار استفاده می شود.
این شامل فرو بردن تکه ماهی یا گوشت در کره ذوب شده، سپس پوشاندن آن با مخلوط ادویه ای است که معمولاً شامل پاپریکا، فلفل سفید، آویشن کوهی در بازار، پونه کوهی، پودر سیر و پیاز است.
سپس در تابه را با دمای بسیار بالا بدون اضافه کردن چربی دیگر تفت دهید تا ادویه ها قهوه ای رنگ شوند اما بسوزند.
کلسیم همچنین نقش اساسی در لخته شدن خون، حفظ فشار خون و انقباض عضلات (از جمله قلب) دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.